sunt Cristina

II DAU SUFLETULUI TAU O VOCE.

Esti mult mai mult, decat ti s-a zis ca esti. Si stii asta. Simti asta.

A venit timpul sa te trezesti! 

? Trezeste Zeita din tine ?

Sunt… 

…..Cristina. In urma cu 4 ani de zile, am zis STOP la seriozitate! La nebunia de a ma purta numai ca un “adult” , uitand continuu de copilul din mine. Poate te intrebi…hmm..ok, si?

Acum 4 ani, cand am crezut ca am tot ce mi-am dori aici in Germania, o casa proaspat construita, un Job sigur la cel mai mare concern din Europa, o casnicie fericita si 2 copilasi sanatosi, ceva mi-a schimbat viata la 180 de grade..fetita mea, care la vremea aceea avea 4 luni, a fost diagnosticata de cancer…

Intr-o secunda ai totul..in urmatoarea ai senzatia ca traiesti intr-un film de drama de la Hollywood.

Am simtit ca inghet. Ca sufletul meu s-a transformat in piatra ca sa pot rezista. Si intr-o noapte, cand ma intorceam de la spital, am ramas cu masina in pana intr-o padure…am iesit din masina, si de furie am tipat la cer si am zis STOP! STOP!

Asta nu e filmul meu si nu trebuie sa fie al nimanui! O sa fac tot posibilul sa fac din filmul asta de groaza, o poveste de succes!!

Si ce sa zic…astazi, 4 ani mai tarziu, fetita mea e sanatoasa si eu am facut din filmul acela, o poveste de succes!

Mi-am dat demisia din concern, m-am asezat cu mine insami si m-am intrebat…daca fata mea a invins la 6 luni cancerul…cu o putere extraordinara… ce povesti si ce minciuni imi zic eu mie ca nu pot reusi sa-mi indeplinesc visele?

In ce concepte vechi de educatie am ramas blocata?

Astazi ajut oameni cu experienta mea, sa le schimb mentalitatea in secunde si sa-i motivez sa-si schimbe vietile in directia pe care si-o doresc ei si nu altcineva pentru ei!


Vrei sa te redescoperi? Vrei sa creezi o alta viata pentru tine si pentru copii tai?


Esti deschisa catre concepte noi? Atunci esti binevenita aici


Eu sunt Cristina, Life & Business Coach in Germania si povestea mea nu a inceput aici, pe culmile succesului ci am parcurs un drum foarte palpitant pe care vreau sa il impartasesc cu tine!


De ce? Pentru ca vreau sa stii ca TOTUL e posibil! Nu ai venit pe lume sa lucrezi ca un robot si sa fii victima unori convingeri limitate vechi de decenii!

Si pentru ca vreau sa dau ceva Romaniei inapoi, pentru ca inima mea va fi mereu made in Romania


Cum zic eu mereu: LETS GO!

Ce povestesc despre mine zeitele care au lucrat deja cu mine: 

Sunt Cristina

Hai sa-i dam sufletului tau o voce.