Ce se intampla cu viata ta dupa ce ai lucrat cu mine...

Cristinaaaa...iti multumesc ca existi si sunt atat de recunoscatoare ca te-am atras in viata mea. Imi spui lucruri pe care le stiu de ceva vreme, dar parca niciodata nu am putut sa simt si sa fac ceea ce citeam si invatam. Ma asezi pe sine pentru ca eram un tren deraiat de la misiunea cu care am venit pe aceasta lume. Sunt aici sa ajut oameni, sunt aici sa fac bine in lume, sunt aici sa aduc lumina acolo unde este intuneric, sunt aici sa aprind becul celor care bajbaie, sunt aici sa dau aripi celor care vor sa zboare, sunt aici sa aduc ceva maret acestei planete. Simt ca am in mana instrumentul cu care sa fac asta, dar nu stiu cum sa il folosesc cu adevarat, dar am incredere ca Dumnezeu imi va lumina calea si va ridica valul de pe ochii mei, va face soarele sa straluceasca acolo unde sunt nori si ceata.

Eu sunt o femeie de succes si am venit pe lumea asta pentru a trai grandios, pentru a lasa dupa mine doar lumina, pace si iubire si plang de fericire pentru asta 
Ioana S.

Buna Cristina, dupa primul curs ma simt un alt om! Acum stiu cine sunt! Sunt o femeie puternica capabila sa fiu independenta , stiu sa-mi gestionez trairile, stiu ca pot realiza orce intentie trimisa Universului (lui Dumnezeu) care este spre binele meu si in slujba binelui! 

Stiu ca viata poate fi traita frumos, viata este o calatorie la clasa Lux si nu o lupta pentru a-ti plati facturile si cheltuielile. Am ajuns sa gandesc astfel schimband perspectiva din care vedem lucrurile. 
E mult mai simplu decat credeam dar ai nevoie ca cineva sa te ajute sa-ti gasesti calea si de persevereta. Iti multumesc Cristina, tu ai facut toate acestea posibile, iti multumesc ca mi-ai dat biletul pentru aceasta minunata calatorie! Te iubesc! ❤️❤️❤️
Mihaela M.

Esti mult mai mult, decat ti s-a zis ca esti. Si stii asta. Simti asta.

A venit timpul sa te trezesti! 

? Trezeste Zeita din tine ?

Sunt… 

…..Cristina. In urma cu 4 ani de zile, am zis STOP la seriozitate! La nebunia de a ma purta numai ca un “adult” , uitand continuu de copilul din mine. Poate te intrebi…hmm..ok, si?

Acum 4 ani, cand am crezut ca am tot ce mi-am dori aici in Germania, o casa proaspat construita, un Job sigur la cel mai mare concern din Europa, o casnicie fericita si 2 copilasi sanatosi, ceva mi-a schimbat viata la 180 de grade..fetita mea, care la vremea aceea avea 4 luni, a fost diagnosticata de cancer…

Intr-o secunda ai totul..in urmatoarea ai senzatia ca traiesti intr-un film de drama de la Hollywood.

Am simtit ca inghet. Ca sufletul meu s-a transformat in piatra ca sa pot rezista. Si intr-o noapte, cand ma intorceam de la spital, am ramas cu masina in pana intr-o padure…am iesit din masina, si de furie am tipat la cer si am zis STOP! STOP!

Asta nu e filmul meu si nu trebuie sa fie al nimanui! O sa fac tot posibilul sa fac din filmul asta de groaza, o poveste de succes!!

Si ce sa zic…astazi, 4 ani mai tarziu, fetita mea e sanatoasa si eu am facut din filmul acela, o poveste de succes!

Mi-am dat demisia din concern, m-am asezat cu mine insami si m-am intrebat…daca fata mea a invins la 6 luni cancerul…cu o putere extraordinara… ce povesti si ce minciuni imi zic eu mie ca nu pot reusi sa-mi indeplinesc visele?

In ce concepte vechi de educatie am ramas blocata?

Astazi ajut oameni cu experienta mea, sa le schimb mentalitatea in secunde si sa-i motivez sa-si schimbe vietile in directia pe care si-o doresc ei si nu altcineva pentru ei!


Vrei sa te redescoperi? Vrei sa creezi o alta viata pentru tine si pentru copii tai?


Esti deschisa catre concepte noi? Atunci esti binevenita aici


Eu sunt Cristina, Life & Business Coach/ Autoare si Speaker motivational in Germania si povestea mea nu a inceput aici, pe culmile succesului ci am parcurs un drum foarte palpitant pe care vreau sa il impartasesc cu tine!


De ce? Pentru ca vreau sa stii ca TOTUL e posibil! Nu ai venit pe lume sa lucrezi ca un robot si sa fii victima unori convingeri limitate vechi de decenii!

Si pentru ca vreau sa dau ceva Romaniei inapoi, pentru ca inima mea va fi mereu made in Romania


Cum zic eu mereu: LETS GO!

Ce povestesc despre mine zeitele care au lucrat deja cu mine: 

Sunt Cristina

Hai sa-i dam sufletului tau o voce.