Din Money Chaos 👉 Money Magic by Cristina Macarie

  

Sparge zidurile credințelor vechi despre BANI și află CODUL magic al abundenței

Workshopul de azi a fost ceva magnific! Toate studiile și cursurile mele de până acum și-au pierdut azi semnificația pentru mine!
Mi-am dat seama cat de valoroasă sunt eu, Monica… și ce înseamnă să ai un mentor adevărat, care poate stoarce din tine tot ce ai ascuns atâția ani!
Mi-am dat seama ce înseamnă să fii într-o comunitate în care nu ne plângem de milă una alteia ci ne ajutam sa ne deschidem aripile și sa zburam…la propriu!
Cate dintre voi își plâng de milă și se gândesc că nu le înțelege nimeni, că viața e atât de grea și că noi existăm doar pentru ceilalți!
Dacă te regăsești în cuvintele mele, îți recomand să ai curaj să devii tu, tu cea mai puternică, tu cea mai curajoasă și să intri in Academie! Nu o să-ți pară rău!
Va fi cea mai buna investiție din viața ta!!!??
Monica, 51 de ani

După ce vei participa la WorkShop-ul PREMIERĂ în România, vei:

N

Vei ști de ce energia feminină este puterea care pleacă de la sursa Divină și te aduce în starea de manifestare!

N

Vei afla care este cocktail-ul tutti frutti de abundență, energie feminină și mindest de milionară, pe care vor dori toți să-l consume! Vei deveni virală doar după aplicarea clară a FORMULEI DE ABUNDENȚĂ!

N

Vindeca rănile de umilință în relația cu banii prin tehnici de jurnalizare, iertare, respirație și meditație

N

Vei ști ce înseamnă o femeie trezită la simțurile sale, care are portofelul plin!

Apasă ACUM mai jos și fii PREZENTĂ la singurul WorkShop transformațional G.R.A.T.U.I.T 

Cine e Cristina?

Sunt… 

Cristina! Sunt Mentor Internațional în materie de BANI, Mentor Internațional în afaceri, Life&Business Coach, Trainer Transformațional și Speaker motivațional în 4 țări:Germania, Austria, Elveția și România. 

Cred că banii sunt dreptul nostru, cu care ne naștem, nicidecum ceva cu care ne luptăm și pentru care tragem din greu.

Sunt aici pentru că sunt pasionată de tot ce înseamnă bani, afaceri și dezvoltare personală.

Am căutat calea prin care să-mi schimb propria realitate în legătură cu banii, să creez bogăție și mi-am luat angajamentul 100% să predau FORMULA ușoară prin care oamenii să iasă definitiv din calvarul în care trăiesc “din cauza banilor”.

Am transformat zeci de vieți și am adus claritate, coerență și iubire în relația cu banii, iar acum BANII au devenit prietenul cel mai de încredere al oamenilor care aplică zi de zi FORMULA mea de abundență.

Este timpul să te desprindezi din matriță colectivă a mentalității despre bani, veche de sute de ani și să devii irezistibil/ă  față de BANI.

Condiționări, credințe, blocaje, tipare cărate de generații despre “mecanismul greu de a avea bani”, prin strânsul la saltea, investiții grele cu nopți nedormite, depozite pentru zile grele, etc.

Statutul tău financiar de acum este rezultatul deciziilor, credințelor, convingerilor, gândurilor, emoțiilor tale despre bani și a modul tău de a funcționa pe PILOT AUTOMAT în relația cu BANII.

Să trecem la SOLUȚII!

Vreau să știi că TOTUL e posibil! Nu ai venit pe lume să lucrezi că un robot și să fii victima unor convingeri limitative vechi de decenii!

Și pentru că vreau să dau ceva României înapoi, pentru că inima mea va fi mereu made în România 

Cum zic eu mereu: LET’S GO! 

 

Doar dacă aplici 100% FORMULA mea de abundență poți să te vindeci de sărăcie!

Apasă aici și rezervă-ți locul la cel mai de SUCCES WorkShop din România!

WorKshop-ul acesta este PREMIERĂ în ROMÂNIA și este MUST HAVE pentru tine dacă:

N

Simți că te sufoci de frică la gandul că nu vei mai putea să-ți plătești ratele, datoriile meditațiile copiilor, etc!

N

..îți este teamă că nu o să mai faci față în bucla asta a cheltuielilor și ai senzația că viață te-a prins într-un cerc din care nu mai poți ieși!

N

..vrei în sfârșit să înveți cum funcționează FORMULĂ abundenței și cum să o aplici ca să scapi definitiv din lanțurile sărăciei!

N

… simți că plătești cu sănătatea ta, cu energia ta, cu viață ta pentru banii care te ajută acum DOAR să supraviețuiești de la o zi la altă!

Das sagen unsere Teilnehmer

auf Facebook

????A fost GEEEEENNNIIIAAALLL! Câte conștientizări, câte emoții, câte informații culese din fiecare poveste!!! Eu care sunt ENERGIE, nu puteam să-mi găsesc energia să verbalizez o întrebare pe care singurică am scris-o pe agendă cu mânuța mea!!! Efectiv îmi treburau picioarele și nu puteam să le controlez!!! Melodia mi s-a potrivit perfect și mă vedeam pe scenă, am plâns de bucurie!!!! Wwwwoooowww! Îți mulțumesc Cris pt aceste ore și mulțumesc fiecărei fete în parte!?❤️❤️❤️?? Cele care nu au prins loc data asta se pare că UNIVERSUL le mai acordă altă șansă!???

Ionelia, 40 de ani