Cum să-ți creezi oferta ta irezistibilă, care se vinde ca pâinea caldă!

🔥 Atenție! Pentru antreprenoarele neînfricate!

Aici treci de la afacere comună 👉 afacere de NEUITAT!

Cristina esti minunata !Esti un izvor de abundenta si informatie !A trebuit sa vad postarea video cu MoneyMagnet de trei ori.Desi la inceput mi-au parut un pic cam exagerate unele principii , am inceput sa aplic in viata mea de zi cu zi . Ce s-a intampla dupa e magnific si merita incercat .Simt cum energia mea vibreaza la cote maxime si simt cum se deblocheza fluxul banilor!In fiecare zi am tot mai multe motive de fericire!Credem ca sunt o persoana darnica dar nu e suficient !Sa daruiesti cu iubire din abundenta schimba perspectiva!Abia astept sa inceapa cursul de 6 saptamani MoneyMagnet si sunt atat de bucuroasa sa particip !
Multumesc Cristina !🌹Uite ce citesc cand ma trezesc dimineata !
-TU ESTI MAGNETUL ,BANII SUNT ENERGIE –
-SINGURA ENERGIE PE CARE O POTI CONTROLA ESTE ENERGIA TA!!
-BANII VIN ACOLO UNDE ESTE O ENERGIE BUNA.
CELE 10 PRINCIPII CARE ATRAG BANI IN VIATA TA SI CARE ITI SCHIMBA VIATA !
Mihaela, 50 de ani

Cum să creezi oferta ta irezistibilă, care se vinde ca pâinea caldă!
Este acum pentru tine, dacă:

N

Vrei să creezi imediat, oferta ta scalabilă și comercială, cu impact rapid și sigur

N

ești în căutare de CLARITATE, de noi PERSPECTIVE și de o FORMULĂ magică prin care să-ți transmiți mesajul, care să-ți aducă clienți și vânzări magnetice în REAL TIME!

N

vrei să devii un MUST HAVE, dar nu știi cum să ieși din MODESTIE și să te arăți în măreția ta, de Zeiță Rebelă în antreprenoriatul feminin

N

vrei să înveți și să aplici TIPS-uri sigure despre cum să-ți creezi content-ul, ce înseamnă un mesaj efervescent, cum să lansezi, cum să stabilizezi oferta ta, pe o piață cu “competiție ascuțită”

N

vrei să afli cum să-ți aliniezi prețurile cu AMPRENTA ta financiară de antreprenoare

N

vrei să înveți noi “modalități” prin care să devii un BRAND magnetic și care provoacă “dependență”

N

vrei să cunoști și să aplici un marketing altfel, intuitiv și ușor, cu puține strategii, dar cu rezultate IMEDIATE

N

vrei să afli cum să ofertezi serviciile tale, care să fie în acord total cu personalitatea ta războinică, dar și cu dorințele, nevoile clientului tău ideal

Asigură-ți locul la WorkShop-ul GRATUIT, care a adus ușurința în afacerea de succes a antreprenoarelor care lucrează cu mine!

Cine e Cristina?

Sunt… 

Cristina! In urma cu 6 ani de zile, am zis STOP la seriozitate! La nebunia de a ma purta numai ca un “adult” , uitand continuu de copilul din mine. Poate te intrebi… hmm… ok, si?

Acum 6 ani, cand am crezut ca am tot ce mi-am dori aici in Germania, o casa proaspat construita, un Job sigur la cel mai mare concern din Europa, o casnicie fericita si 2 copilasi sanatosi, ceva mi-a schimbat viata la 180 de grade..fetita mea, care la vremea aceea avea 4 luni, a fost diagnosticata cu cancer…

Intr-o secunda ai totul… iar, in urmatoarea, ai senzatia ca traiesti intr-un film de drama de la Hollywood.

Am simtit ca inghet! Sufletul meu s-a transformat in piatra ca sa pot rezista. Si intr-o noapte, cand ma intorceam de la spital, am ramas cu masina in pana, intr-o padure…am iesit din masina, si de furie am tipat la cer si am zis STOP! STOP!

Asta nu e filmul meu si nu trebuie sa fie al nimanui! O sa fac tot posibilul sa fac din filmul asta de groaza, o poveste de succes!!

Si ce sa zic… astazi, 6 ani mai tarziu, fetita mea e sanatoasa si eu am facut din filmul acela, o poveste de succes!

Mi-am dat demisia din concern, m-am asezat cu mine insami si m-am intrebat… daca fata mea a invinscancerul, la 6 luni … cu o putere extraordinara… ce povesti si ce minciuni imi zic eu mie ca nu pot reusi sa-mi indeplinesc visurile?

In ce concepte vechi de educatie am ramas blocata?

Astazi ajut oameni cu experienta mea, sa le schimb mentalitatea in secunde si sa-i motivez sa-si schimbe vietile in directia pe care si-o doresc ei si nu altcineva pentru ei!


Vrei sa te redescoperi? Vrei sa creezi o alta viata pentru tine si pentru copii tai?


Esti deschisa catre concepte noi? Atunci esti binevenita aici


Eu sunt Cristina, Life & Business Coach, Mentor International, Trainer Transformational, si Speaker Motivational si povestea mea nu a inceput aici, pe culmile succesului, ci am parcurs un drum foarte palpitant pe care vreau sa il impartasesc cu tine!


De ce? Pentru ca vreau sa stii ca TOTUL e posibil! Nu ai venit pe lume sa lucrezi ca un robot si sa fii victima unori convingeri limitative, vechi de decenii!

Si pentru ca vreau sa dau ceva Romaniei inapoi, pentru ca inima mea va fi mereu made in Romania


Cum zic eu mereu: LET’S GO!

 

Cum să creezi oferta ta irezistibilă, care se vinde ca pâinea caldă!

Singurul program din Romania de tip SUPER SELLER!

Transformarea antreprenoarei puternice din tine după acest workshop:

Cum să creezi oferta ta irezistibilă, care se vinde că pâinea caldă!

N
Acționarea dintr-un MINDSET puternic!

Vei înțelege și vei aplica un nou mindset, din care vei ști exact cum  creezi programe care sunt super-aliniate cu sufletul tău și clientul tău ideal, astfel încât să le poți vinde cu ușurință!

N
Conectarea la potențialul infinit din tine!

Vei ști care sunt noile reguli în antreprenoriat! Vei ști de ce este importantă povestea ta, mesajul tău și amprenta ta creativă în afacerea ta.

N
Activarea energetica a conceptului IDEAL pentru TINE

Vei sti concret ce inseamna sa-ti activezi energetic clienții perfecti pentru tine, la nivel înalt, astfel încât să îi poți atrage cu mult mai multă ușurință!

Das sagen unsere Teilnehmer

auf Facebook

????A fost GEEEEENNNIIIAAALLL! Câte conștientizări, câte emoții, câte informații culese din fiecare poveste!!! Eu care sunt ENERGIE, nu puteam să-mi găsesc energia să verbalizez o întrebare pe care singurică am scris-o pe agendă cu mânuța mea!!! Efectiv îmi treburau picioarele și nu puteam să le controlez!!! Melodia mi s-a potrivit perfect și mă vedeam pe scenă, am plâns de bucurie!!!! Wwwwoooowww! Îți mulțumesc Cris pt aceste ore și mulțumesc fiecărei fete în parte!?❤️❤️❤️?? Cele care nu au prins loc data asta se pare că UNIVERSUL le mai acordă altă șansă!???

Ionelia, 40 de ani

Workshopul de azi a fost ceva magnific! Toate studiile și cursurile mele de până acum și-au pierdut azi semnificația pentru mine!
Mi-am dat seama cat de valoroasă sunt eu, Monica… și ce înseamnă să ai un mentor adevărat, care poate stoarce din tine tot ce ai ascuns atâția ani!
Mi-am dat seama ce înseamnă să fii într-o comunitate în care nu ne plângem de milă una alteia ci ne ajutam sa ne deschidem aripile și sa zburam…la propriu!
Cate dintre voi își plâng de milă și se gândesc că nu le înțelege nimeni, că viața e atât de grea și că noi existăm doar pentru ceilalți!
Dacă te regăsești în cuvintele mele, îți recomand să ai curaj să devii tu, tu cea mai puternică, tu cea mai curajoasă și să intri in Academie! Nu o să-ți pară rău!
Va fi cea mai buna investiție din viața ta!!!??
Monica, 51 de ani

Zână ascunsă sau Zeiță 

transformatoare în antrepreenoriat?

N
Începi ți asculți și ți înțelegi cântecul 🎼 sacru al vocii inimii tale vs. vocile uscate și incerte, care te-au ținut pe loc!
N

Începi să intri în starea de flux creator, iar senzațiile fizice, gândurile conștiente și emoțiile creatoare încep să se coordoneze cu acțiunile tale, dând sens afacerii tale de SUCCES!

N

Începi să valorifici cu succes rețelele de socializare, să te conectezi la clienții tăi, să le descoperi preferințele, provocările, contractele, dorințele, iar în final să te prezinți cu oferta ta MAGNETICĂ 🧲,  care se pliază pe nevoile lor!

N

Intri în sfârșit în starea de manifestare, prin convertirea valorilor, experiențelor, cunoștințelor tale 👉 în vânzări și rezultate de succes pe termen lung!

N

Vei dobandi mentalitatea esențială a oamenilor geniali, care te va propulsa drept creatoarea programului tău de Super-Antreprenoare, care să fie ușor, scalabil, fructuos si viral!

N

Spargi miturile ancestrale și creezi noi mituri în antreprenoriat:

Transformi mitul 👉 îți trebuie “milioane” ca să-ți construieșți fundamentul unei afaceri 👉 Mitul antreprenoarei trezite : îți trebuie o viziune, un mindset puternic și să-ti asculți vocea din tine

Transformi mitul: trebuie să cheltui mult în reclame 👉 mă fac vizibilă pe toate canalele și-mi dau mesajul mai departe. Am curajul să încep!

Aplică mai jos și da-ți mesajul mai departe, printr-o oferta sacră și virală, cu care clienții să adoarmă în gând!