fbpx

 5 Figures Rebel Diva!

Creează-ți un imperiu de succes!

🔥 Atenție! Pentru antreprenoarele neinfricate!

Aici treci de la afacere comună 👉 afacere de NEUITAT!

Cristina esti minunata !Esti un izvor de abundenta si informatie !A trebuit sa vad postarea video cu MoneyMagnet de trei ori.Desi la inceput mi-au parut un pic cam exagerate unele principii , am inceput sa aplic in viata mea de zi cu zi . Ce s-a intampla dupa e magnific si merita incercat .Simt cum energia mea vibreaza la cote maxime si simt cum se deblocheza fluxul banilor!In fiecare zi am tot mai multe motive de fericire!Credem ca sunt o persoana darnica dar nu e suficient !Sa daruiesti cu iubire din abundenta schimba perspectiva!Abia astept sa inceapa cursul de 6 saptamani MoneyMagnet si sunt atat de bucuroasa sa particip !
Multumesc Cristina !🌹Uite ce citesc cand ma trezesc dimineata !
-TU ESTI MAGNETUL ,BANII SUNT ENERGIE –
-SINGURA ENERGIE PE CARE O POTI CONTROLA ESTE ENERGIA TA!!
-BANII VIN ACOLO UNDE ESTE O ENERGIE BUNA.
CELE 10 PRINCIPII CARE ATRAG BANI IN VIATA TA SI CARE ITI SCHIMBA VIATA !
Mihaela, 50 de ani

5 Figures Rebel Diva este pentru tine, dacă:

N

te afli printre antreprenoarele puternice, care sunt alergice la “NU”, “Nu o să meargă”, “Așa face toată lumea”, etc… Ești în drumul tău spre NEXT LEVEL 👉 NEXT LADY

N

ești în căutare de CLARITATE, de noi PERSPECTIVE și de o FORMULĂ magică prin care să-ți reInventezi afacerea sau prin care să-ti construiești o afacere

N

vrei să devii un MUST HAVE, dar nu știi cum să ieși din MODESTIE și să te arăți în măreția ta de Zeiță Rebelă în antreprenoriatul feminin

N

vrei să înveți și să aplici strategii sigure: cum să lansezi, să stabilizezi și să dezvolți o afacere de milioane

N

vrei să devii impactantă și o inspiratie pentru clienții tăi, ca, apoi, să-i transpui în vânzări

N

vrei să înveți noi “modalități” prin care să devii un BRAND magnetic și care provoacă “dependență”

N

vrei să cunoști și să aplici un marketing altfel, intuitiv și ușor, cu puține strategii, dar cu rezultate IMEDIATE

N

vrei să scapi de frică de a eșua și să cunoști de ce unele antreprenoare devin inspirație marcantă doar de la prima apariție

Aplică mai jos pentru unul din ultimele 3 locuri la prețul de 14.90 eur, apoi 149.90 eur

Cine e Cristina?

Sunt… 

Cristina! In urma cu 6 ani de zile, am zis STOP la seriozitate! La nebunia de a ma purta numai ca un “adult” , uitand continuu de copilul din mine. Poate te intrebi… hmm… ok, si?

Acum 6 ani, cand am crezut ca am tot ce mi-am dori aici in Germania, o casa proaspat construita, un Job sigur la cel mai mare concern din Europa, o casnicie fericita si 2 copilasi sanatosi, ceva mi-a schimbat viata la 180 de grade..fetita mea, care la vremea aceea avea 4 luni, a fost diagnosticata cu cancer…

Intr-o secunda ai totul… iar, in urmatoarea, ai senzatia ca traiesti intr-un film de drama de la Hollywood.

Am simtit ca inghet! Sufletul meu s-a transformat in piatra ca sa pot rezista. Si intr-o noapte, cand ma intorceam de la spital, am ramas cu masina in pana, intr-o padure…am iesit din masina, si de furie am tipat la cer si am zis STOP! STOP!

Asta nu e filmul meu si nu trebuie sa fie al nimanui! O sa fac tot posibilul sa fac din filmul asta de groaza, o poveste de succes!!

Si ce sa zic… astazi, 6 ani mai tarziu, fetita mea e sanatoasa si eu am facut din filmul acela, o poveste de succes!

Mi-am dat demisia din concern, m-am asezat cu mine insami si m-am intrebat… daca fata mea a invinscancerul, la 6 luni … cu o putere extraordinara… ce povesti si ce minciuni imi zic eu mie ca nu pot reusi sa-mi indeplinesc visurile?

In ce concepte vechi de educatie am ramas blocata?

Astazi ajut oameni cu experienta mea, sa le schimb mentalitatea in secunde si sa-i motivez sa-si schimbe vietile in directia pe care si-o doresc ei si nu altcineva pentru ei!


Vrei sa te redescoperi? Vrei sa creezi o alta viata pentru tine si pentru copii tai?


Esti deschisa catre concepte noi? Atunci esti binevenita aici


Eu sunt Cristina, Life & Business Coach, Mentor International, Trainer Transformational, si Speaker Motivational si povestea mea nu a inceput aici, pe culmile succesului, ci am parcurs un drum foarte palpitant pe care vreau sa il impartasesc cu tine!


De ce? Pentru ca vreau sa stii ca TOTUL e posibil! Nu ai venit pe lume sa lucrezi ca un robot si sa fii victima unori convingeri limitative, vechi de decenii!

Si pentru ca vreau sa dau ceva Romaniei inapoi, pentru ca inima mea va fi mereu made in Romania


Cum zic eu mereu: LET’S GO!

 

5 Figures Rebel Diva iti va apasa acceleratia antreprenoarei de  milioane din TINE!

Apasă aici și rezervă-ți LOCUL acum! Au mai rămas doar 3 locuri la prețul promoțional!

Viața ta după workshop-ul

5 Figures Rebel Diva!

N
Împământenirea viziunii tale

Vei înțelege și vei aplica un nou mindset, ca să devii o femeie magnetică în antreprenoriat și în viață, vei înțelege de ce trebuie să-ți schimbi definitiv adresa MENTALĂ și codul tău poștal MENTAL!

N
Conectarea la potențialul infinit din tine!

Vei ști care sunt noile reguli în antreprenoriat! Vei ști de ce este importantă povestea ta, mesajul tău și amprenta ta creativă în afacerea ta.

N
Renașterea unei AFACERI din inspirația și impulsul tău de Zeiță în antreprenoriat!

Ai ascultat destul de concepțiile vechi ale celor care nu au reușit, dar sunt cei mai buni sfătuitori. ACUM vei ști să-ți auzi și să-ți înțelegi vocea sufletului tău, deci îți vei urma impulsul SACRU de femeie sigură de misiunea ei. VEI ști cum să întorci fiecare contrast în milioane de succese! FII PREGĂTITĂ să devii virală! Doar o FEMEI TREZITĂ este o inpirație până la nivel de particulă!

Das sagen unsere Teilnehmer

auf Facebook

????A fost GEEEEENNNIIIAAALLL! Câte conștientizări, câte emoții, câte informații culese din fiecare poveste!!! Eu care sunt ENERGIE, nu puteam să-mi găsesc energia să verbalizez o întrebare pe care singurică am scris-o pe agendă cu mânuța mea!!! Efectiv îmi treburau picioarele și nu puteam să le controlez!!! Melodia mi s-a potrivit perfect și mă vedeam pe scenă, am plâns de bucurie!!!! Wwwwoooowww! Îți mulțumesc Cris pt aceste ore și mulțumesc fiecărei fete în parte!?❤️❤️❤️?? Cele care nu au prins loc data asta se pare că UNIVERSUL le mai acordă altă șansă!???

Ionelia, 40 de ani

Workshopul de azi a fost ceva magnific! Toate studiile și cursurile mele de până acum și-au pierdut azi semnificația pentru mine!
Mi-am dat seama cat de valoroasă sunt eu, Monica… și ce înseamnă să ai un mentor adevărat, care poate stoarce din tine tot ce ai ascuns atâția ani!
Mi-am dat seama ce înseamnă să fii într-o comunitate în care nu ne plângem de milă una alteia ci ne ajutam sa ne deschidem aripile și sa zburam…la propriu!
Cate dintre voi își plâng de milă și se gândesc că nu le înțelege nimeni, că viața e atât de grea și că noi existăm doar pentru ceilalți!
Dacă te regăsești în cuvintele mele, îți recomand să ai curaj să devii tu, tu cea mai puternică, tu cea mai curajoasă și să intri in Academie! Nu o să-ți pară rău!
Va fi cea mai buna investiție din viața ta!!!??
Monica, 51 de ani

Sentimentele creează!

 Cum teai simți dacă ți spune  totul este doar la un gând distanță:

N
Dansul dintre gând și emoție 👉 dansul cu misiunea ta 👉 dansul succesului!
N

Sa traiesti intr-o stare de creatie si sa aduci bucurie familiei tale, tie, prietenilor, oamenilor din jur, deoarece vei castiga bani usor si liber din misiunea ta si prin potentialul tau Divin!

N

Să ai timpul și banii prin care să te răsfeți și să devii trendul femeii trezite, autentice, care are curajul să se poarte prin esență ei pură, care are curajul să FIE indiferent de “remarcile” celor din jur, care știe ce este important pentru ea și refuză să se mai cenzureze

N

Să intri 100% în responsabilitatea ta, cunoscandu-ți valorile, nevoiele, dorințele. Exprimandu-le clar, respectând, dar fără să mai faci compromisiuri, de dragul “societății”, al familiei, al conceptelor despre “ce este corect”

N

Să lucrezi când vrei, de unde vrei, cum vrei, cu cine vrei, pentru ce vrei, fără să mai stai cu frică în san

N

Poți să-ți transformi viața, afacerea, feminitatea, credințele, căsnicia. Spune STOP la percepția pe care ai avut-o despre viață și da-ți voie să gândești de la un alt NIVEL. Ai stat destul în cunoscutul celorlalți, alege să pășești într-un necunoscut, pe care doar 5% din oameni îl aplică și tot atâția reușesc.

Aplică mai jos și transformăte în 5 Figures Rebel Diva