Totul online, facand ceea ce iubești si inspirând oamenii 

Cum ar fi daca ai face, in doar câteva săptămâni primii tai 5000€ folosind comunitatea de pe Facebook sau orice platforma de Social Media?

Eu sunt Christina. Am multe roluri în această viață. Ca si tine!  

„Sunt” soție, mamă, manager, menajeră, consilier pentru copiii mei, asistent atunci când suferă și trec prin suferințe emoționale, partener, iubita, antreprenoare, șefa, prietena, fiică, nepoată, soră, mătușă… și lista ar putea continua la infinit.

La un moment dat totul a devenit PREA MULT pentru mine. 
Eram blocată într-un job de la 9-17 pe care l-as fi părăsit intr-o secunda dacă as fi avut parte de o oportunitate ca aceasta – sa am un mentor care sa ma ghideze sa imi gasesc calea, sa descopar CUM sa ma fac auzita si cum sa castig bani cu afacerea mea proprie. 

EU nu am avut aceasta oportunitate, m-am zbatut, am cazut de zeci de ori, dar m-am ridicat de fiecare data mai  puternica si mai convinsa ca TREBUIE sa obtin ceea ce imi doresc pentru mine, pentru familia mea, pentru confortul meu mental.

Ani la randul, făcusem TOTUL bine. Urmasem toate regulile scrise si nescrise. Mi-am construit VIAȚA așa cum trebuie să o facă „OM”. „Ei” mi-au promis că doar asa voi fi fericita… apoi lucruri socante si de nedescris au aparut in viata mea peste noapte. Mia, fiica mea care a adus cea mai mare fericire si satisfactie in viata mea, a fost diagnosticata cu CANCER in primele ei luni de viata. Am cazut la pamant si la propriu si la figurat, dar trebuia sa ma adun repede si sa actionez cumva, oricum! Nu imi permiteam ca acest diagnostic sa castige lupta aceasta. Nu cu copilul meu. A început o călătorie care a schimbat totul. Nu mi-a mai fost frică. Am înțeles că viața te împinge până când în sfârșit acționezi. Este imposibil să înăbuși o dorință odată ce a apărut. Este imposibil să faci ceea ce fac TOȚI. Pentru că niciunul dintre noi nu este ACELAȘI. 

Am transformat această poveste într-o poveste de succes. 

Am rescris totul. Am renăscut. Mi-am dat o „nouă educație”. Am tras în direcția MEA. La început lent, dar mai rapid ca niciodată…

Astăzi sunt un mentor de succes și internațional pentru oameni ca TINE, care cauta! Cei care îndrăznesc sa faca un pas spre schimbare! Care sunt copleșiți de dureri interioare, de lupta cu monstrii ce se ascund in ganduri! Cei care stiu ca mai au putere si vor sa demonstreze ca POT. Care nu mai vor să supraviețuiască, ci vor să TRĂIASCA.

Pentru oameni ca tine am dezvoltat Scoala De 14 Zile Cum sa faci primii 5000€ Easy si autentic – o serie de 14 videouri scurte in care te voi ghida, zilnic, sa te auto-depasesti, sa iti gasesti vocea interioara si sa o arati lumii intregi. Sa construiesti o comunitate pe care sa o ajuti si sa devii pentru ei OMUL pe care nu o sa il uite niciodata.  

Cu ce trebuie sa vii tu? DOAR CU AUTENTICITATE – aceasta este singura „chichiță”. TOT ce ai nevoie e deja in tine. IN PUTEREA TA. Traim vremuri in care este IMPOSIBIL sa esuezi. 

Dacă vrei sa faci parte din cei 5 % care arunca toate fricile interioare peste bord si sar fără sa știe dacă au sau nu parașută, atunci apasă aici / pe link și cumpara cursul care iti va revolutiona toate strategiile de pana acum

Parcurgand acest curs vei ajunge sa:

N
iti afli misiunea si mesajul TAU si nu cel al altor antreprenori!
N
inveti sa il TRADUCI catre altii dar mai ales catre TINE in asa fel incat sa fie MAGNETIC!

Scoala De 14 Zile Cum sa faci primii 5000€ Easy si autentic

NU TE INVAT TEORII, CI PASI CONCRETI 

N
14 video uri cu mine personal in care iti voi explica pas cu pas ce strategie am facut eu si ce pasi poti urma si tu ca sa faci primii 5000 Euro cu comunitatea ta 
N
O comunitate de Facebook exclusivista, numai pentru acest curs unde poti vorbi cu ceilalti participanti și unde iti voi putea da și eu feedback
N
Foi de lucru create de mine personal care sa aprofundeze ce inveti
N
Feedback-ul meu personal

Dacă vrei sa faci parte din cei 5 % care arunca toate fricile interioare peste bord si sar fără sa știe dacă au sau nu parașută, atunci apasă aici / pe link și cumpara cursul care iti va revolutiona toate strategiile de pana acum

Din dragoste pentru visuri,
Cristina