LET’S DO THIS!

Vrei să devii femeia vieții tale sau vrei să rămâi femeia vieții altora?

Dacă dorești să umpli spațiul dintre unde te afli acum și unde îți dorești să ajungi, și ești dispusă să afli pașii, SAU, prin întoarcerea în tine, ești binevenită în comunitatea mea. Nu sunt un guru și nici psiholog, dar sunt  mentor internațional pentru femei si am inspirat deja mii de suflete. Misiunea mea esti TU. 

community

Comunitatea mea este potrivită pentru tine dacă:

  • Simți o pasiune puternică pentru dezvoltarea personală, dar te-ai saturat de o mie de workshop-uri și un feed plin de sfaturi, și nu mai știi care este, de fapt, adevărul TĂU personal

  • Desi ai meditat, ai scris agende întregi și ai participat la workshop-uri, există momente în care simți că vrei să arunci totul pe geam pentru ca realitatea ta nu pare sa se schimbe deloc

    Ești insetată să te redescoperi și să devii femeia vieții tale, nu femeia vieții altora

    Te simți obosită și ai senzația că nu mai aparții nici lumii “vechi”, nici celei “noi”

Dooooamne, ce retreat online! Ce meditatie! Ce conexiune! WOWWW! Las aici o parte din diamante, insa experienta asta e ceva ce trebuie trait! Niciun diamant scris nu poate reda ce simti atunci cand esti deschisa sa iti traiesti in sfarsit maretia ta! 💎 Fiecare dintre noi am primit o poveste pe care am crezut-o. Si am transformat-o in viata de azi. Insa eu aleg sa rescriu povestea mea! 💎 EU ALEG! EU ALEG! 💎Incetez sa traiesc povestea generatiilor mele! 💎Incetez sa car dupa mine sacul greutatilor generatiilor mele! 💎Iau decizii! 💎Ma decid intai in mine! 💎Schimbarea porneste intai din mine! Nu e nevoie sa urlu asta in afara! Iau decizii in mine, pentru mine! 💎Transform durerea in putere! 💎Incetez sa imi mai spun minciuni: ca nu pot, ca nu am timp, ca nu am bani, ca nu inca. 💎Ard pentru o viata pe care sa o iubesc infinit si zi de zi mai mult si mai mult! Cristina, esti geniala! Ce retreat! WOW! Si nu e nici 1% din ce e in offline! LOVE IT! Multumesc, multumesc, multumesc!

community

CINE este Cristina?

După cinci ani în mediul online, citind nenumărate cărți despre spiritualitate și având peste 10.000 de membri în comunitățile și sesiunile mele de coaching, am simțit că toate aceste informații deveniseră prea mult pentru mine.

Am construit o varietate de afaceri, adoptând strategiile altora, și pentru scurt timp am fost fericită, pentru că eram foarte bună la urmarea instrucțiunilor. Dar, după câteva luni, totul s-a prăbușit din nou. Nu mai simțeam nici o dorință, eram plictisită și goală. Mă întrebam adesea de ce făceam toate acestea – în cele din urmă, eram de succes, câștigam bani și aveam clienți fericiți. De ce nu puteam găsi bucurie? Eram atât de pierdută încât am început să mă gândesc să revin la un loc de muncă clasic. Am făcut o pauză de un an și m-am dezabonat de la toate sesiunile de coaching și strategiile de afaceri. Am încetat să mai citesc și am stat ore în șir în tăcere. Am plâns și am eliberat tot ceea ce nu îmi aparținea. M-am uitat înapoi la toți colegii mei, care publicau fără încetare noi strategii, întotdeauna copy-paste, mereu aceleași lucruri, și simțeam golul lor. Simțeam că ei nu erau aceiași, dar pur și simplu nu mai știau cum să continue. Căutau și căutau – la fel cum făceam și eu.

Existau câțiva gurui care aparent știau totul. M-am înscris și acolo, dar nici acolo nu am aflat nimic nou.

Într-o seară, stând așa, m-am întrebat de ce am început în primul rând. Ce mă determinase să fac asta? Și atunci mi-a venit imaginea mea ca fetiță, care întotdeauna simțise că lumea caută ceva ce deja are.

Am simțit magia din nou – magia mea. Am simțit pașii mei, strategia mea. Și am început să cer ajutor – mie însămi, din partea interiorului meu.

Zilele care au urmat au fost pur și simplu magice. Și de data aceasta magia nu a fost un super-guru sau o super-strategie, ci eu însumi. M-am recunoscut și am primit ajutor din partea prietenilor și încurajare. Am ales propria mea strategie. Astăzi, nu mai transmit strategii de afaceri. Astăzi sunt un medium în afaceri. Sunt alături de tine și de povestea ta și extragem de acolo ceea ce mai ai nevoie și lăsăm restul împreună. Îți ofer spațiul să-ți găsești singură răspunsurile. Nu-ți arăt nimic. Și nu-ți povestesc multe. Dar stau în spatele și susțin CEEA CE EȘTI TU.

Primești un spațiu minunat care deține toate instrumentele de care ai nevoie pentru a te elibera și dezvolta în sfârșit. Spațiile mele sunt online, dar și offline sub formă de retrageri de weekend în diferite orașe.

Cel mai frumos lucru? Atât de mulți oameni au găsit adevărați sufleți pereche prin spațiile mele, sub forma unor legături de prietenie incredibile, și acum nu transmit MESAJELE MELE, ci ALE LOR PROPRII. Și asta pentru mine este definiția bogăției. Abia aștept să te însoțesc și pe tine.

Intră acum în spațiul meu online, rezervă-ți o sesiune de cunoaștere sau vino la una dintre retragerile mele de weekend. Abia aștept să te cunosc!

Testimonials

Rezultatele vorbesc mai mult decât orice reclamă

Dupa ce o intalnesti, pe Cristina, viata ta , numai va mai fii la fel! Cu ea , langa ea, ai tot curajul si puterea de a manifesta toata nebunia Ta, pe care ai ingropat o , ani la rand! Este minunea care s-a manifestat in viata mea, intr – un moment al vietii mele, in care nu mai gaseam sens , sa merg in proiectele mele,citisem mult, facusem multe cursuri, adunasem multe diplome, dar nu aveam , o directie , o claritate , si toate astea adunate m – au dus intr -o necunoscuta , din care nu vedeam iesirea! Si TZAC, a aparut Cristina Macarie, si pac incet , incet , a aparut o luminita, o sansa pentru a merge mai departe , si de mana cu ea am decis sa merg in necunoscut , fara sa stiu cum, fara sa stiu unde clar, fara sa stiu intregul, dar m – am dus! Si BINE AM FACUT!! Si, azi de mana cu ea lucrez la cel mai maret , proiect de suflet , de care eram indragostita, dar nu stiam sa dansez cu el , sa sa fac dragoste cu el! Astazi sunt madra de MINE ca nu am renuntat la Mine la VISUL MEU!

Emilia

Renaștere, Regăsire,Reiubire! 4 zile magice cât 4 vieți și cel mai important:Reîntoarcerea la mine Cristina este o minunăție de femeie, un mentor extrem de profesionist ,cu un filling și o putere in privire care chiar trezește Zeița din tine . Familia din care fac parte acum ,oameni cu totul noi mie ,pentru ca nu cunoșteam pe nimeni m-au încălzit cu iubire , cu îmbrățișari ,zâmbete și energie pozitivă și acum știu ca indiferent de orice voi fi acolo pt fiecare cu ce pot eu mai bun și ei vor fi mereu alături de mine. Mărturisesc ca nu a fost ușor sa ajung pana la Cristina,au fost multe contraste și piedici,însă nu m-am lăsat copleșită, și ma bucur ca am reușit pentru ca astazi spun cu tot sufletul: Eu sunt iubire, aleg sa ma las surprisa de Univers,sunt îndeajuns ,merit , Dumnezeu ma iubește și bogată ,si găsesc ușurință în tot ce fac ! MULȚUMESC CU RECUNOȘTINȚĂ!

Ana

Mulțumesc pentru toate conștientizările și trăirile avute! A fost o experiență cu fluturi în stomac, cu multe emoții, pe care le-am retrăit cu adevărat, cu tot sufletul! Am simțit că în sfârșit sunt ascultată și înțeleasă, am simțit că pot fi autentică, fără să mă simt judecata, că am libertatea și pot face asta, cu adevărată în viața mea de zi cu zi! Eliberarea simțită, legăturile de suflet făcute cu cei de la retreat, cu minunatele suflete, care au făcut acest pas împreună cu mine. Această călătorie a fost de neuitat. Simt că vor veni zile atât de împlinitoare pentru mine, că îmi vine să urlu de fericire! Încă plutesc pe norișori, deși nu am știut cum, încă simt eliberarea și faptul că am transformat “nu pot” în “pot”! Că am început să mă descopăr pe mine, cea autentică! Mulțumesc! Te iubesc!

Olea